Failed Skyblazer repaint (000rick000) install

Post Reply
Eagle Spirit
Posts: 115
Joined: Mon Jun 09, 2014 5:27 pm
Location: MT zone/USA
Failed Skyblazer repaint (000rick000) install

Post by Eagle Spirit » Sun Apr 16, 2017 12:03 am

What a beautiful creation!

I have the Milviz F-100D installed I downloaded Skyblazer to my desktop, extracted as I have always done. I copied the texture to the F-100D, then copied/pasted to F-100D ac config as instructed, with following sequential number. I removed the probe, as instructed. I restarted my system, opened FSX, but your paint doesn't appear in AC selection. The only other thing I can think is an incomplete Skyblazer. CFG error. Could you send me the CFG? I tried to edit it, w/o success. I tried to follow Jonathan B's guidance from a previous repaint install issue, but failed.

Best Regards, Eagle

JonathanBleeker
Posts: 8046
Joined: Sat Mar 13, 2010 7:38 pm
Re: Failed Skyblazer repaint (000rick000) install

Post by JonathanBleeker » Sun Apr 16, 2017 10:42 am

Post your aircraft cfg
-JB

Milviz R&D Lab dev/Resident PITA Perfectionist.


Image
Please read the manual before posting. You will learn quicker than if I act as your instructor.

Eagle Spirit
Posts: 115
Joined: Mon Jun 09, 2014 5:27 pm
Location: MT zone/USA
Re: Failed Skyblazer repaint (000rick000) install

Post by Eagle Spirit » Sun Apr 16, 2017 5:22 pm

ISSUE RESOLVED.

Following the install instructions, some how the "Sky Blazer" image (thumbnail)file ended up in the "100-D" folder, showing it as "Skyblazer". I simply moved it to the "Sky Blazer folder and problem solved.

TYVM, Eagle


Post Reply

Return to “F-100D repaints”