View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Nov 20, 2017 5:31 pm



Reply to topic  [ 5 posts ] 
P3Dv4 version of B55 
Author Message

Joined: Fri May 22, 2015 1:03 am
Posts: 9
Reply with quote
Any word on when we can expect the B55 to be available for P3Dv4?


Wed Sep 20, 2017 12:50 pm
Profile
Site Admin

Joined: Mon Sep 08, 2008 3:18 pm
Posts: 8955
Reply with quote
No word. Sorry.

_________________
Creative Director and chooser of planes.


Wed Sep 20, 2017 2:03 pm
Profile

Joined: Wed Nov 08, 2017 7:46 pm
Posts: 3
Reply with quote
I can't get GTN750 into E55 Baron! I clicked box for GTN whilst installing - when Baron is loaded in FSX little box appears with shift instructions. Shift 1 works - Shift 3 to bring in GTN750 does not - and shift 4 only produces a small black box lower right hand side? Is there some out there who can help with GTN750 (Must admit I can't get GTN750 into aircraft with their config tool - most frustrating - and now this problem with E55 Baron ! I wanted to buy Radar but will this go into aircraft like your 737-200 I've just bought? Please advise before I go stark ravin g mad - Thank you Derren.


Tue Nov 14, 2017 2:05 pm
Profile

Joined: Wed Nov 08, 2017 7:46 pm
Posts: 3
Reply with quote
must add I use FSX Steam -


Tue Nov 14, 2017 2:06 pm
Profile

Joined: Mon Oct 19, 2015 7:42 pm
Posts: 34
Reply with quote
derren_nesbitt wrote:
must add I use FSX Steam -

But this thread is about P3DV4.
And B55 works nice under P3DV4 (i use Dll sound from Beaver for that)


Thu Nov 16, 2017 6:28 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 5 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software.